Nätverksfrukostar för ledare inom handel och besöksnäring

Nätverksfrukostar för ledare

Göteborgsregionens kompetensnav hälsar dig som är ledare inom handel eller besöksnäring välkommen till en serie inspirerande nätverksfrukostar tillsammans med Jessica Svensson från Retail Group

Genom nätverksfrukostar hoppas vi kunna bjuda på inspirerande samtal och samtidigt skapa en plattform för dig att bolla tankar och utmaningar. Vi bjuder på frukost!

Plats: Arenan / Vasakronan Götgatan 15, våning 3 (bredvid Akademibokhandeln i Nordstan).

 

Datum och teman

7/12 kl. 07.45–09.30 – Presentation och nätverkande
Vid det första tillfället får ni som deltagare tid att bekanta er med varandra och de arbetsplatser ni representerar. Vi diskuterar olika utmaningar kopplat till ledarrollen samt de som är aktuella för era verksamheter. Vi går även igenom upplägget för kommande tillfällen.

14/12 kl. 07.45–09.30 – Självledarskap
Det gäller att ha god självkännedom och vara grundad i sig själv för att stå stadigt i denna föränderliga värld. När vi har mer insikt om hur vi själva upplevs blir det lättare att leda andra. Under träffen får ni reflektera över hur olika beteenden uppfattas och vikten av hur vårmedvetenhet hjälper oss.

21/12 kl. 07.45–09.30 – Stresshantering
Vi lever i ett samhälle som ständigt förändras och utvecklas, vilket i sin tur får många att bli stressade. Brist på personal, nya restriktioner, omorganisationer och för många arbetsuppgifter kan få oss att spinna upp stressnivån snabbt. Vid detta tillfälle får ni några enkla verktyg att ta med er in i vardagen för att bromsa stress och lugna systemet.

Comments are closed.