Är du ny i restaurangbranschen?

Introduktionsutbildning för dig som är ny i restaurangbranschen

*Ny utbildningsstart*
Restaurangmiljö, en ensam servitris samt texten "Introduktionsutbildning för dig som är ny i restaurangbranschen"

Är du ny i restaurangbranschen? Jobbar du i servis eller bar, som runner eller cafébiträde? På den här introduktionsutbildningen får du alla verktyg du behöver för att snabbt komma in i rollen och bli en av branschens nya stjärnor!

Syftet med utbildning är att ge dig som är ny i branschen en grundläggande och heltäckande introduktion till de viktigaste delarna, så att du snabbt kommer in i rollen, känner glädje och kan möta gästerna på ett professionellt sätt. 

Bakom utbildningen står Göteborgsregionens kompetensnav samt StigFram, som är experter när det kommer till att utveckla gästmötet. Som deltagare träffar du våra två kursledare Janne Jacobsson samt Emilie Söderström, som båda varit operativa ledare inom branschen och idag utbildar medarbetare i en rad olika områden.

Målgrupp

Personer som är helt nya inom branschen, främst för servis, bar, runners & café. 

För att ta del av utbildningen behöver du vara anställd, varslad eller permitterad i en verksamhet med färre än 250 anställda och som verkar från en av Göteborgsregionens 13 kommuner (Ale, Alingsås, Göteborg, Härryda, Kungsbacka, Kungälv, Lerum, Lilla Edet, Mölndal, Partille, Stenungsund, Tjörn och Öckerö)

Comments are closed.