Utbildning i dryck och restaurangekonomi

Utbildning i dryck och restaurang-ekonomi

Rityta 1

Med en professionell dryckesutbildning och kunskaper om restaurang-ekonomi riktar vi oss till alla som vill stanna kvar inom den viktiga servicebranschen och restaurangnäringen. Kursen ger en bred utbildning i drycker och dessutom fördjupad kunskap om hur man som verksamhet kan säkerställa en bra lönsamhet kopplat till drycker.  

Tillsammans kommer vi att gå igenom världens alla vinländer och ge dig som deltagare fördjupad kunskap om framställningen av vin, öl och destillat. Vi kommer att ta dig genom historien fram till nutid och även diskutera klimat och jordens resursers som förutsättning för tillverkning av dryck. Dessutom kommer du att lära dig mer om hur man som verksamhet kan säkerställa en bra lönsamhet kopplat till drycker. 

Ta del av kursplanen här (obs. datumen kan variera, men upplägget är detsamma).

Det här får du 

  • Kunskap om lönsamhet för restaurang och barverksamheter.
  • Förståelse för hur nya modeller och arbetssätt kan öka lönsamheten.  
  • En investering som ger restaurangägaren mångdubbelt tillbaka.  
  • Förhöjd yrkeskunskap. 

Läs mer och anmäl dig!

Anmälan till kursstart 1 mars

Comments are closed.